Parody TikTok : Racun Cinta

Comments(50)

  1. AI Entertainment says:

    Lepas tengok video ni jangan lupa singgah Channel Ai Entertainment ok..cerita baru keluar semalam..

  2. Safrina Tengku says:

    Best gile cite ni😍

  3. Puteri Awatif Aqilah says:

    boekkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Eydah Azman says:

    Wak part 2 please

  5. Eydah Azman says:

    Semakk alif irfan, comey nini

  6. Nuraina Syuhadah says:

    bgi aku ni vid paling best yg alieff buat 😂♡

  7. Azlin Shuhaila says:

    Abg alieff bila nak buat yg 2 pulak . Sapa setuju tolong ( like)👇🏻

  8. Eydah Azman says:

    Hahaaa lucu la ho

  9. rudy warrior says:

    Buat part 2 alieff

  10. xenoxox says:

    Help me I need 1000subsriber pls help me grow https://youtu.be/_HsUJqvJ77w

  11. Noob Danish says:

    3:26 gempak do!!

  12. Mimi Firdaus says:

    Kelakar weyy x tahan gelak aku sakit perot akuu

  13. Siti Rokiah says:

    Bapak ah

  14. ChiX GaNu says:

    Padu idola

  15. Hαиs raise says:

    😂👍🏻

  16. Muhd Iman says:

    Buat lagi abang alieff memang best

  17. Ulwan Ukail says:

    Bapak arh….padu siot…

  18. De Killer says:

    Tok tik la

  19. Amir Marzuki says:

    Ini baru gempak

  20. Teacher Mate says:

    X boleh tengok sekali ke cerita n…Seronok sangat🥰😘😘

  21. Luqman Hakim says:

    Best lah video ni

  22. Naqib Zulkifli says:

    Mari kita subscribes syahmi sazli!!!!!!!!!!!

  23. muhdsyahril ml123 says:

    Tiru vedio org tpi nice

  24. Nor Sohaili says:

    Plss buat lagi tik tok parody cam nii best dh tiga kali engok tk bosan

  25. FariZ gmer says:

    Alieff buat art 2 ah lieff..style la siott

  26. NZB_ KA says:

    Pảrt 2 plis

  27. Alzam Muqri says:

    Hahahaha di ikut trending tiktok😂😂😂

  28. nopal ii says:

    Past2

  29. nopal ii says:

    Buat part2

  30. nopal ii says:

    Buat part2

  31. Muhd Zulkifli says:

    Gilaa laa tik tok semua haha

  32. Xiaman Channel says:

    KEEP SUPPORT MY CHANNEL🙌

  33. Khairil Khairil says:

    Part 2 pls

  34. Hajar p says:

    Bapak ah kak tu wat tik tok dlm video ni

  35. Borhan Abadi says:

    Video paling best 👍🏻👍🏻👍🏻

  36. AsepNa says:

    Keren bngtt lahh njirr

  37. Abg zaril hensem says:

    Comel gile lah pelakon baru tuu

  38. Hadi Yaakob says:

    Sedap la boleh buat part 2 takkkk

  39. Aziz Hamid says:

    Kena pijak lutut bhkn

  40. Syahzyrah Norfazira says:

    Wow hebatnya reaksi alief irfan👌👌😁😊

  41. Aniqq Khadir says:

    Hebat lah dia letak lagi lagu Satisfya…Fuhh gempar..

  42. Hadi Kamarudin says:

    Video kalini lain dari video yg sebelum-sebelum nii.not bad tapi abg alieff maybe boleh panjangkan lagi👍👍👍

  43. Hani Natalia Che Wan Zulkurnain says:

    Part 2 please

  44. Maisarah 1234 says:

    OK buat la part 2 sampai 3 best sangat

  45. M Stop says:

    keep repeating 0:37

  46. M Stop says:

    aleh.. bleh cut x hok part puwe tu sore wt tik tok.pah post kt channel . aku repeat byk kli hok dio joget slowmo tu.. manis npok atek.

  47. Mohd Amirul says:

    alieff buat part 2 please

  48. Aqeel Hairi says:

    Alif perh hebat der lawa dia punya seluar dia ALiff sya nak part 2 bqnyak dah sya subcribe vidio alif pls nak part2 sampai11

  49. syasyakila _ says:

    Hahaha paduu 😂

  50. muqrizz hidayat says:

    jadi laa abg alief irfan buat

Post a comment