Asus VivoBook Ultra, Laptop Mesra Poket Dan Serba Boleh



ASUS Malaysia memperkenalkan sebuah model yang berkolaborasi dengan jenama fesyen, Kittie Yiyi.
Ia merupakan model ASUS VivoBook Ultra A412 dan A512 yang tampil dengan empat warna pilihan bergaya. Rekaannya nipis serta ringan ditambah lagi dengan paparan NanoEdge memberikan kepuasan yang lebih ketika menonton.
Kedua-duanya dikuasakan oleh cip pemproses Intel i5 generasi ke-5 digandingkan bersama NVIDIA GeForce MX250 pada bahagian grafik.
Empat warna yang mampu menambat hati bakal pembeli adalah Transparent Silver, Peacock Blue, Slater Grey, dan Coral Crush. Kedua-duanya akan dijual pada harga RM2899.
#Asus #Vivobook #WiserMY

source: https://goindocal.com/

Xem thêm các bài viết về Công Nghệ: https://goindocal.com/category/cong-nghe/

Comments(30)

  1. Shahira ramli says:

    K403 vivobook takde ke review

  2. MUHAMMAD HASIFIE IDIEHARD BIN RAZALI says:

    laptop bwah 3k ni brp gb rom?

  3. francesca joe says:

    Hmmm.. Fingerprint instead of paswrd.. Hmm nice one Asus.. Hope to see more of unboxing laptop in the future.. All the best Wiser crewz👍👍

  4. Halim says:

    Kapasiti battery? Boleh tahan berapa lama?

  5. larrylam92 says:

    Display mana paling baik? Hp pavilion 15, Lenovo330s ataupun Vivobook ni?

  6. Azizi Azib says:

    Autocad oke tak?

  7. Affiq012 says:

    Screen dia IPS ke TN?

  8. Aiman Fitri says:

    Macam mana nak on/off lampu keyboard tu? Tolong.. Siapa tahuu? Btw saya pakai laptop ni juga

  9. Tisya Basir says:

    Warna coral crush xkluar kt msia lagi.. trpaksa angkat peacock blue😭

  10. LDyou Channel says:

    Laptop HP please

  11. muhd hairry says:

    Boleh main pubglite tak

  12. kasyfunnazir jehlae says:

    Buat review huawei y9 prime pliss

  13. Aidil Suhaimi says:

    This what we need..Thumb up Asus

  14. lasher 273 says:

    Bila keluar review mi 9t??

  15. Arif Haiqal says:

    Boleh tak buat review pasal vivo y17

  16. S fatini says:

    Sesuai tak untuk student engineering?

  17. ハリス says:

    Hambar doh.

  18. srkkroh791 says:

    Dekat rm3k tu.. Murah ke.??

  19. Muhammad Nasrullah Idris says:

    I love uuuu

  20. Muhammad Nasrullah Idris says:

    Plis wiser

  21. Muhammad Nasrullah Idris says:

    Buat segmen laptop for student bajet paling busuk 2.5 – 1.5 k pon jadi la

  22. SoNiC590 says:

    kalau rm2899 baik amik acer predator harga sama spec lagi power

  23. Frederiko Adrian says:

    Review yang 3200u

  24. Danish Roslee says:

    Bile nk review mi9t Muaz??

  25. Mohd Iftikhar says:

    Nak beli la😆😆😆😆

  26. Ahmad Sufyan says:

    Aku rasa lenovo ideapad s340, s540 atau l340 lagi baik dari laptop ni🤔

  27. Jose Bale Joseph says:

    Thankz for info

  28. so7o3o4 says:

    Menarik. Tp betul ke panel TN?

  29. Bibi iu says:

    Asus vivobook ultra adalah laptop terbaik bawah rm 3000 yg hadir dgn graphic card MX250, intel i5 8generation , thin bezel FHD 1080p , blacklit , up to 16gb ram , fingerprint scanner , complete slot port yg sgt sesuai utk para pelajar dan guru👍👍…selalunya spec mana ini atas rm 3k…Asus terbaik👍 bagi harga rm 2899❤

  30. BajetBest says:

    Vivobook ni boleh upgrade i7 tak?

Post a comment